Освітні заходи

01
жовтня
2022

ІV Полтавські перинатальні читання

Науково-практична конференція з міжнародною участю ІV Полтавські перинатальні читання ім. Н.М.Максимовича-Амбодика: «Здоров’я жінки та дитини: нові викдики сьогодення та можливості», присвячена 10-річчю роботи Перинатального центру КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М.В.Скліфосовського Полтавської обласної ради» (згідно реєстру МОН України на 2022 р., від 29.11.2021р. No 664) відбудеться 18.11. – 19.11. 2022 року в Полтавському державному медичному університеті.

26
червня
2022

Оновлені сучасні підходи у виходжуванні новонароджених

Онлайн-конференція «Оновлені сучасні підходи у виходжуванні новонароджених» відбудеться 30.06.22. Початок трансляції в 10.00. Реєстрація учасників на сайті https://www.neonatalscience.com/

16
листопада
2021

Вебінар "Парентеральне харчування в неонатології"

Вебінар "Парентеральне харчування в неонатології. Досягнення оптимального росту і розвитку дитини. Теоретичні і практичні аспекти",  присвячений Міжнародному дню недоношених дітей,  відбудеться 16.11.2021 р. о 18.00

11
листопада
2021

Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Урок 5.

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Маємо честь поінформувати Вас, що вже доступні матеріали УРОКА 5. Катетер-асоційовані інфекції кровоплину (КАІК) І СЕПСИС: ЧИ Є СЕНС РИЗИКУВАТИ?

25
жовтня
2021

Національна школа з нутритивної підтримки та метаболізму - урок 4

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Маємо честь поінформувати Вас, що вже доступні матеріали УРОКА 4. ЛІПІДИ: ПОТРІБНІ ЧИ НІ? І ЯКІ?

11
жовтня
2021

Національна школа з нутритивної підтримки та метаболізму - урок 3

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Маємо честь поінформувати Вас, що вже доступні матеріали УРОКА 3. БІЛОК, ЖИРИ ТА ЕНЕРГІЯ РАЗОМ ЧИ ОКРЕМО?

02
жовтня
2021

Семінар–тренінг з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених».

23-24 вересня 2021 р. у місті Одеса в конференц-залі готелю «Одеса» (Гагарінське Плато, 5) пройшов національний дводенний семінар–тренінг з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених» для лікарів неонатологів, дитячих анестезіологів відділень інтенсивної терапії новонароджених та постінтенсивного догляду родопомічних закладів  Житомирської, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей України.

02
жовтня
2021

Національна школа з нутритивної підтримки та метаболізму - урок 2

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму (урок 2). 

15
вересня
2021

Національна школа з нутритивної підтримки та метаболізму - урок 1

Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму.

15
вересня
2021

Національна фахова школа з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених»

В рамках Національного дводенного семінару-тренінгу з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених» 23-24 вересня 2021р. в онлайн режимі пройде Національна фахова школа з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених» для лікарів неонатологів, дитячих анестезіологів відділень інтенсивної терапії новонароджених та постінтенсивного догляду родопомічних закладів України. 

06
вересня
2021

Онлайн-курс «Катамнестичне спостереження за новонародженими та немовлятами»

Онлайн-курс познайомить з європейськими інноваціями катамнестичного спостереження немовлят віком до трьох років після виписки зі стаціонару.  

19
серпня
2021

Міжнародна онлайн-конференція «Парентеральне харчування у новонароджених: сучасний погляд на проблему»

3 червня 2021 компанія Бакстер спільно з Асоціацією неонатологів України провела першу міжнародну онлайн-конференцію «Парентеральне харчування у новонароджених: сучасний погляд на проблему» для фахівців охорони здоров'я країн СНД.

07
липня
2021

Онлайн-курс «Європейський досвід реабілітації новонароджених та малих дітей»

Онлайн-курс навчить інноваціям надання реабілітаційної допомоги дітям до трьох років. 

30
червня
2021

Семінари-тренінги «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених» у Львові

22-25 червня 2021 року во Львові пройшли національні дводенні семінари-тренінги з міжнародною участю (в режимі online та offline) «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених» для лікарів неонатологів, дитячих анестезіологів відділень інтенсивної терапії новонароджених та постінтенсивного догляду родопомічних закладів Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської, Чернівецької, Рівненської, Закарпатської областей.

28
травня
2021

Міжнародна онлайн-конференція «Парентеральне харчування у новонароджених: сучасний погляд на проблему»

3 червня 2021 року пройде міжнародна онлайн-конференція «Парентеральне харчування у новонароджених: сучасний погляд на проблему».

27
квітня
2021

Введення препарату Нумета G13E

Вийшла 5 серія майстер-класу «Нумета G13E. Стандартизоване харчування» під назвою «Введення препарату Нумета G13E»

19
квітня
2021

Активація препарату Нумета G13E

Вийшла 4 з 5 серій майстер-класу «Нумета G13E. Стандартизоване харчування» під назвою «Активація препарату Нумета G13E»

12
квітня
2021

Визначення дози препарату Нумета G13E

Вийшла 3 з 5 серій майстер-класу «Нумета G13E. Стандартизоване харчування» під назвою «Визначення дози препарату  Нумета G13E».

05
квітня
2021

Основні особливості препарату Нумета G13E

Вийшла 2 з 5 серій майстер-класу «Нумета G13E. Стандартизоване харчування» під назвою «Основні особливості препарату Нумета G13E».

27
березня
2021

Еволюція підходів до проведення парентерального харчування у неонатологічній практиці

Вийшла 1 з 5 серій майстер-класу «Нумета G13E. Стандартизоване харчування» під назвою «Еволюція підходів до проведення парентерального харчування у неонатологічній практиці». Майстер-клас підготовлений спільно Асоціацією неонатологів України та компанією Baxter.

10
грудня
2020

Онлайн-курс «Сучасний догляд за новонародженими»

Раді повідомити, що Чеський центр у Києві та програма House of Europe, запустили другий онлайн-курс «Сучасний догляд за новонародженими».

16
листопада
2020

Вебінар "Майбутнє за стандартизованим парентеральним харчуванням"

Науково-практичний семінар компанії Бакстер «Майбутнє за стандартизованим парентеральним харчуванням. Переваги готового до негайного використання парентерального харчування: ефективність, безпека та фармакоекономіка».

15
вересня
2020

Проект «Learning Ukrainian Nutrition Academy (LUNA)»

Освітній проект «Learning Ukrainian Nutrition Academy (LUNA)»

09
вересня
2020

Режими інвазивної вентиляції - доповідь Rangasamy Ramanathan

29-30 червня, за сприяння Асоціації неонатологів України, Румунії, Білорусі та Молдови, компаній Chiesi і Amaxa пройшов вебінар за участю відомого на весь світ в неонатологічному співтоваристві Prof. Rangasamy Ramanathan. Тема двох його лекцій була присвячена режимам вентиляції новонароджених дітей.

01
липня
2020

Онлайн-вебінарі для фахівців охорони здоров'я «Парентеральне харчування у недоношених новонароджених: від доказів до зміни клінічної практики»

Компанія Бакстер запрошує Вас до участі у онлайн-вебінарі для фахівців охорони здоров'я 2 липня 2020 року.

14
травня
2020

Он-лайн конференція «Парентеральне харчування в неонатальній практиці»

ДУ "Інститут педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України" та Асоціація неонатологів України інформує про те, що 14 травня 2020 з 13:00 до 15:00 в м. Києві на базі інституту відбудеться он-лайн конференція «Парентеральне харчування в неонатальній практиці». До участі у заході запрошуються завідувачі неонатологічних відділень, завідувачі ВІТН, лікарі неонатологи, лікарі дитячі анестезіологи.

05
травня
2020

Cемінар «Неонатологія: від теорії до практики» в Івано-Франківську

30-31 жовтня 2019 року в місті Івано-Франківськ відбувся семінар «Неонатологія: від теорії до практики». Семінар організований Чеськими центрами в рамках програми «House of Europe». Це нова програма, що фінансується Європейським Союзом, створена з метою підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС. 

27
лютого
2020

Тренінг «Розробка та впровадження сучасних клінічних Керівних принципів з питань неонатального парентерального харчування» в Полтаві

24-27 лютого в Полтаві пройшов дводенний тренінг «Розробка та впровадження сучасних клінічних Керівних принципів з питань неонатального парентерального харчування» для лікарів неонатологів, дитячих анестезіологів відділень інтенсивної терапії новонароджених та постінтенсивного догляду родопомічних закладів Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької, Черкаської, Донецької, Луганської, Полтавської, Харьковської та Сумської областей.

03
грудня
2019

Онлайн конференція «Програма парентерального харчування недоношених новонароджених в світлі сучасних рекомендацій»

3 грудня 2019 року на базі ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України" Асоціація неонатологів України проводить онлайн конференцію «Програма парентерального харчування недоношених новонароджених в світлі сучасних рекомендацій». Участь у заході узяли завідувачі неонатологічних відділень, завідувачі ВІТН, лікарі неонатологи, лікарі дитячі анестезіологи.

31
жовтня
2019

Міжнародна конференція «Неонатологія: від теорії до практики» в Івано-Франківську

30 та 31 жовтня на базі КНП "Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр" відбулась міжнародна конференція на тему «Неонатологія: від теорії до практики». У дводенному науково-практичному семінарі взяли участь 45 лікарів зі Львова, Вінниці, Чернівців, Чернігова, Києва, Житомира, Харкова, Дніпра, Луцька та Івано-Франківська й спікери та гості з Чеської Республіки. 

28
травня
2019

Науково-практичний семінар-тренінг з первинної реанімації новонароджених для лікарів Львова та Львівської області

У Львові пройшов семінар-тренінг з первинної реанімації новонароджених в рамках американо-українського проекту, під егідою Національної академії медичних наук України, ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України», Асоціації неонатологів України, Благодійного фонду «Заради дитини» та гуманітарної служби LDS Charities (США) для лікарів неонатологів, акушерів-гінекологів та дитячих анестезіологів міста Львова та Львівської області.

18
травня
2019

Науково-практичний семінар-тренінг з первинної реанімації новонароджених для лікарів Донецької та Луганської областей

16-17 травня пройшов цикл тренінгу з первинної реанімації новонароджених для 42-х лікарів неонатологів, акушерів-гінекологів, дитячих анестезіологів Донецької та Луганської областей.

18
травня
2019

Науково-практичний семінар-тренінг з первинної реанімації новонароджених у Харкові

14 травня 2019 року, у місті Харкові під егідою Національної академії медичних наук України, ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України», Асоціації неонатологів України та Благодійного фонду «Заради дитини», в рамках американо-українського проекту, почався дводенний науково-практичний семінар-тренінг з первинної реанімації новонароджених. 

17
квітня
2019

Парентеральне харчування новонароджених: сучасні теоретичні концепції і практичні рекомендації

17-18 квітня в Києві пройшов науково-практичний семінар «Парентеральне харчування новонароджених: сучасні теоретичні концепції і практичні рекомендації».

12
листопада
2018

Тренінг з первинної реанімації новонароджених у Дніпрі

12-13 листопада 2018 року у Дніпрі на базі Дніпропетровського обласного перинатального центру відбувся практичний тренінг з початкової, реанімаційної та післяреанімаційної допомоги новонародженим.

01
жовтня
2018

Семінар з організації охорони здоров’я матері і дитини у КНР

З 11 по 25 липня 2018 року в місті Тайцанг, у провінції Суджоу Китайської Народної Республіки, пройшов семінар з приводу організації охорони здоров’я матері і дитини для країн, що розвиваються.

16
серпня
2018

Планові семінари-тренінги по програмі первинної реанімації новонароджених в ІПАГ

13 та 16 серпня в ДУ «ІПАГ ім. академіка О.М. Лук'янової НАМНУ» пройшли планові семінари-тренінги по сьомій Програмі первинної реанімації новонароджених для усіх спеціалістів акушерської та неонатальної служб.

04
липня
2018

Звіт про участь в тренінговому курсі «Training Program on Technology of Acupuncture and Tuina for Developing Countries»

З 24 травня по 23 червня 2018 у м. Пекін (Кітайська Народна Республіка) відбувся тренінговий курс «Training Program on Technology of Acupuncture and Tuina for Developing Countries, 2018». Для участі у семінарі були запрошені фахівці з клінічної медицини та реабілітології, які представляли більше ніж 12 країн світу.

25
червня
2018

Відкрито запис на стажування в КНР

Асоціація неонатологів України пропонує стажування в КНР на семінари-тренінги