Он-лайн конференція «Парентеральне харчування в неонатальній практиці»

14 травня 2020

ДУ "Інститут педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України" та Асоціація неонатологів України інформує про те, що 14 травня 2020 з 13:00 до 15:00 в м. Києві на базі інституту відбудеться он-лайн конференція «Парентеральне харчування в неонатальній практиці». До участі у заході запрошуються завідувачі неонатологічних відділень, завідувачі ВІТН, лікарі неонатологи, лікарі дитячі анестезіологи.

Підключення до трансляції відбудеться за допомогою програми Zoom, яку рекомендуємо скачати з сайту розробника за посиланням: https://zoom.us/download.

Для участі у конференції та отримання коду для підключення просимо зареєструватися до 12 травня 2020 р. (закінчення реєстрації 12 травня о 14:00). Для реєстрації необхідно на електронну пошту tkznamenska@gmail.com повідомити назву медичного закладу, контактну особу, електронну адресу для отримання посилання для підключення або номер мобільного телефону для отримання sms-повідомлення з кодом підключення.

Код для підключення надається 14 травня 2020 за одну годину до он-лайн зв'язку.

Відповідальна особа за реєстрацію учасників та координатор конференції Шпильова Ірина, тел. +38 (097) 595 50 50, +38 (073) 073 12 67.

Трансляція заходу буде проходити в режимі он-лайн на цій сторінці.

Програма конференції

Відкриття. Вступне слово
Тетяна Костянтинівна Знаменська
заступник директора з перинатальної медицини, керівник відділу неонатології ДУ "ІПАГ імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України", Президент Асоціації неонатологів України, д.мед.н., проф.

«Парентаральне харчування в Україні. З чим стикається неонатолог?»
Тетяна Костянтинівна Знаменська
заступник директора з перинатальної медицини, керівник відділу неонатології ДУ "ІПАГ імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України", д.мед.н., проф.

«Сучасні стандарти та міжнародні рекомендації парентерального харчування в неонатальній практиці»
Воробйова Ольга Володимирівна
д.мед.н., провідний науковий співробітник відділення неонатології ДУ «ІПАГ імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України», д.мед.н.

«Практичні аспекти менеджменту парентерального харчування в умовах відділень інтенсивної терапії»
Добрянський Дмитро Олександрович
професор кафедри педіатрії Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, д.мед.н., проф.

«Власний досвід застосування препаратів для парентерального харчування в неонатальній практиці республіки Казахстан»
Бектурган Тинимбаєвич Карін
главный внештатный неонатолог Республики Казахстан

Відповіді на запитання

Знаменська Тетяна Костянтинівна
Добрянський Дмитро Олександрович 
Воробйова Ольга Володимирівна
Бектурган Тинимбаєвич Карін 

 


Інші новини

01 жовтня
2022

ІV Полтавські перинатальні читання

Науково-практична конференція з міжнародною участю ІV Полтавські перинатальні читання ім. Н.М.Максимовича-Амбодика: «Здоров’я жінки та дитини: нові викдики сьогодення та можливості», присвячена 10-річчю роботи Перинатального центру КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М.В.Скліфосовського Полтавської обласної ради» (згідно реєстру МОН України на 2022 р., від 29.11.2021р. No 664) відбудеться 18.11. – 19.11. 2022 року в Полтавському державному медичному університеті.

26 червня
2022

Оновлені сучасні підходи у виходжуванні новонароджених

Онлайн-конференція «Оновлені сучасні підходи у виходжуванні новонароджених» відбудеться 30.06.22. Початок трансляції в 10.00. Реєстрація учасників на сайті https://www.neonatalscience.com/

16 листопада
2021

Вебінар "Парентеральне харчування в неонатології"

Вебінар "Парентеральне харчування в неонатології. Досягнення оптимального росту і розвитку дитини. Теоретичні і практичні аспекти",  присвячений Міжнародному дню недоношених дітей,  відбудеться 16.11.2021 р. о 18.00

11 листопада
2021

Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Урок 5.

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Маємо честь поінформувати Вас, що вже доступні матеріали УРОКА 5. Катетер-асоційовані інфекції кровоплину (КАІК) І СЕПСИС: ЧИ Є СЕНС РИЗИКУВАТИ?