Онлайн-курс «Європейський досвід реабілітації новонароджених та малих дітей»

07 липня 2021

Онлайн-курс навчить інноваціям надання реабілітаційної допомоги дітям до трьох років. 

Ерготерапевти та фізичні терапевти з ЄС розкажуть про основні стратегії роботи з маленькими пацієнтами та познайомлять із системами реабілітації у своїх країнах. Після перегляду лекцій, ви долучитеся до прямих ефірів з експертами, щоб поставити запитання та ще раз обговорити важливі моменти. 

Успішні студенти отримають сертифікати, що визнаються МОЗ. Трьом учасникам курсу, що наберуть найбільшу кількість балів за домашні завдання подаруємо підручники «Фізична терапія» та «Ерготерапія», за якими навчаються студенти найкращих медичних університетів у Празі.

Лекції мають українські субтитри, на прямі ефіри запрошуємо перекладачів.

https://houseofeurope.org.ua/opportunity/238


Інші новини

01 жовтня
2022

ІV Полтавські перинатальні читання

Науково-практична конференція з міжнародною участю ІV Полтавські перинатальні читання ім. Н.М.Максимовича-Амбодика: «Здоров’я жінки та дитини: нові викдики сьогодення та можливості», присвячена 10-річчю роботи Перинатального центру КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М.В.Скліфосовського Полтавської обласної ради» (згідно реєстру МОН України на 2022 р., від 29.11.2021р. No 664) відбудеться 18.11. – 19.11. 2022 року в Полтавському державному медичному університеті.

26 червня
2022

Оновлені сучасні підходи у виходжуванні новонароджених

Онлайн-конференція «Оновлені сучасні підходи у виходжуванні новонароджених» відбудеться 30.06.22. Початок трансляції в 10.00. Реєстрація учасників на сайті https://www.neonatalscience.com/

16 листопада
2021

Вебінар "Парентеральне харчування в неонатології"

Вебінар "Парентеральне харчування в неонатології. Досягнення оптимального росту і розвитку дитини. Теоретичні і практичні аспекти",  присвячений Міжнародному дню недоношених дітей,  відбудеться 16.11.2021 р. о 18.00

11 листопада
2021

Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Урок 5.

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Маємо честь поінформувати Вас, що вже доступні матеріали УРОКА 5. Катетер-асоційовані інфекції кровоплину (КАІК) І СЕПСИС: ЧИ Є СЕНС РИЗИКУВАТИ?