Заходи та події

17
грудня
2017

Міжрегіональна науково-практична конференція «Разом до нових висот»

8 грудня у Полтаві пройшла міжрегіональна науково-практична конференція «Разом до нових висот», що була присвячена міжнародному дню Передчасно народженої дитини та 5-річчю Перинатального центру Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В. Скліфосовського.

16
грудня
2017

Науково-практична конференція «Резерви зниження інвалідності у дітей, що народились передчасно, та дітей з груп ризику»

16 грудня 2017 року у місті Києві відбулися розширене засідання Правління Асоціації неонатологів України та науково-практична конференція «Резерви зниження інвалідності у дітей, що народились передчасно, та дітей з груп ризику». 

23
листопада
2017

Доповідь Тетяни Знаменської на Першому національному конгресі «Актуальні питання перинатальної неврології»

23-24 листопада у Києві пройшов Перший национальний конгрес «Актуальні питання перинатальної неврології». Захід проводив ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології Національної академії медичних наук України» та Асоціація дитячих неврологів України.

18
листопада
2017

Національний конгрес «Актуальні питання перинатальної неврології»

23-24 листопада 2017 року у Києві пройде Перший национальний конгрес «Актуальні питання перинатальної неврології». Захід проводить ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології Національної академії медичних наук України» та Асоціація дитячих неврологів України.

29
жовтня
2017

XIII Світовий Конгрес з перинатальної медицини

За підтримки Асоціації неонатологів України, професори Воробйова О.В. (м. Київ) та Чуйко М.М. (м. Львів) прийняли участь у роботі XIII Світового Конгресу з перинатальної медицини, який відбувся 26-29 жовтня 2017 року у місті Белград (Сербія).

23
жовтня
2017

Тренінг з педіатричної паліативної допомоги

Щороку в Україні, за оціночними даними міжнародних експертів, паліативної допомоги потребують близько 500 000 пацієнтів, з них понад 15 000 – діти. У всьому світі паліативна допомога дітям є невід’ємною частиною якісної медичної допомоги, яка включає в себе комплексну медичну, соціальну, психологічну та духовну підтримку тяжкохворих пацієнтів та членів їх родин.

Освітні заходи
20
жовтня
2017

Німецько-український семінар «Резерви зниження інвалідності у дітей з груп ризику. Неонатальні аспекти. Соціальна педіатрія»

20-21 жовтня 2017 року в Києві, в рамках проекту «Україна – Здоров’я дітей», відбувся німецько-український семінар «Резерви зниження інвалідності у дітей з груп ризику. Неонатальні аспекти. Соціальна педіатрія».

Освітні заходи
15
жовтня
2017

Конгрес Європейської академії педіатрії

За підтримки Асоціації неонатологів України 12-15 жовтня 2017 року представники асоціації професора Похилько В.І., Ковальова О.М. (Полтава) і Воробйова О.В. (Київ) взяли участь у Конгресі Європейської академії педіатрії (м. Любляна, Словенія).

16
вересня
2017

Тренінговий курс «Training Course on Neonate and Preterm Baby Treatment for Developing Countries in 2017»

З ініціативи і за підтримки Асоціації неонатологів України п’ятеро лікарів з різних регіонів України успішно взяли участь у тренінговому курсі «Training Course on Neonate and Preterm Baby Treatment for Developing Countries in 2017» в Китайській Народній Республіці.

Освітні заходи