Заходи та події

12
грудня
2023

Науково-практична конференція «Можливості та резерви неонатальної служби України в умовах воєнного часу», 15.12.23

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація неонатологів України» запрошує взяти участь у роботі науково-практичній конференції «Можливості та резерви неонатальної служби України в умовах воєнного часу», яка пройде 15 грудня 2023 року у місті Києві. Заходи відбудуться в режимі online  (за допомогою програми zoom).

23
листопада
2023

Полтавські перинатальні читання ім. Н.М. Максимовича-Амбодика: у ПДМУ завершила роботу науково-практична конференція з міжнародною участю

Протягом 17-18 листопада в Полтавському державному медичному університеті проходила науково-практична конференція з міжнародною участю V Полтавські перинатальні читання ім. Н.М. Максимовича-Амбодика: «Новітні технології в перинатальній практиці, педіатричній службі, медичній освіті та виклики сьогодення».

09
листопада
2023

Cимпозіум компанії Бакстер "Нутритивна терапія новонароджених в екстремальних умовах"

Запрошуємо Вас взяти участь у сателітному симпозіумі компанії Бакстер "Нутритивна терапія новонароджених в екстремальних умовах", який буде організовано у рамках Щорічної конференції, присвяченої Міжнародному дню недоношених дітей. Час та дата проведення: 14 листопада (Вівторок), 18:00-19:00 (Київський час).

01
листопада
2023

Cемінар з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій медичного супроводу новонароджених у пологовому залі та ВІТН»

23-25 жовтня 2023 р. у місті Мукачево на базі Палацу культури та мистецтв  (вул. Августина Штефана, 19) пройшов триденний семінар з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій медичного супроводу новонароджених у пологовому залі та ВІТН» для лікарів  неонатологів та дитячих анестезіологів відділень інтенсивної терапії новонароджених та постінтенсивного догляду родопомічних закладів Закарпатської області, які використовують у своїй практиці введення сурфактанту та призначення парентерального харчування

13
вересня
2023

V Полтавські перинатальні читання ім. Н.М.Максимовича-Амбодика: «Новітні технології в перинатальній практиці, педіатричній службі, медичній освіті та виклики сьогодення»

Науково-практична конференція з міжнародною участю V Полтавські перинатальні читання ім. Н.М.Максимовича-Амбодика: «Новітні технології в перинатальній практиці, педіатричній службі, медичній освіті та виклики сьогодення» (згідно реєстру МОН України на 2023 р., від 21.04.2023р. № 251) відбудеться 17.11. – 18.11. 2023 року.

22
серпня
2023

Доповідь професора клініки неонатології Варшавського медичного університету М.К.Борщевської-Карнацької Інфекційні ускладнення під час проведення парентерального харчування"

Шановні колеги! До Вашої уваги відеозапис доповіді професора клініки неонатології Варшавського медичного університету М.К.Борщевської-Карнацької Інфекційні ускладнення під час проведення парентерального харчування"

22
серпня
2023

Доповідь президента Асоціації неонатологів України, член-кор. НАМН України, професора Т. Знаменської "Діяльність Асоціації неонатологів України за перше півріччя 2023 року"

Шановні колеги! До Вашої уваги доповідь президента Асоціації неонатологів України, член-кор. НАМН України,  професора Т. Знаменської "Діяльність Асоціації неонатологів України за перше півріччя 2023 року"

12
липня
2023

Розширене засідання Асоціації неонатологів України по розробці клінічних протоколів (4.07.2023-13.07.2023)

Протягом останнього десятиріччя при підтримці Асоціації неонатологів України іде планова та методологічна робота по створенню, розробки та впровадженню клінічних протоколів та настанов, що відповідають міжнародним стандартам. Даний науково-методичний підхід є важливим навчальним і науково-практичним підґрунтям впровадження доказової медичної бази та передових світових стандартів у практику неонатологічної служби України.

29
червня
2023

Науково-практична конференція «Неонатальний менеджмент: оновлені дані та сучасні рекомендації для фахівців»

ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології ім. акад. О.М. Лук’янової НАМН України» та Асоціація неонатологів України запрошують Вас взяти участь у роботі науково-практичній конференції «Неонатальний менеджмент: оновлені дані та сучасні рекомендації для фахівців», яка відбудеться 30 червня 2023 р.

13
травня
2023

Багатопрофільній клінічній лікарні матері та дитини ім. проф.М.Ф.Руднєва - 110 років!

13 травня 1913 року в Катеринославі (нині м. Дніпро) була створена перша дитяча лікарня півдня України, що було унікальною подією як для того часу, так і зараз. Щиро вітаємо зі святом, шановні колеги! Бажаємо Вам успіхів і великих досягнень! Всі разом ми завжди сподіваємось на краще! Президент асоціації неонатологів України, професор Тетяна ЗНАМЕНСЬКА

01
травня
2023

Сателітний симпозіум компанії Бакстер (Львів; 26.04.2023)

Вельмишановні колеги, насамперед дозвольте подякувати Вам за участь у сателітному симпозіумі компанії "Бакстер" "Нутритивна недостатність у передчасно народжених в Україні", який відбувся у місті Львів 26 квітня 2023 року.

28
березня
2023

Науково-практична конференція «Розлади аутистичного спектра...", 29.03-30.03.23

Асоціація неонатологів України інформує про те, що 29-30.03.2023 р. в онлайн режимі відбудуться науково-практична конференція «Розлади аутистичного спектра: система раннього втручання в Україні. Сучасні тренди співпраці лікарів, батьків та суспільства на ранньому етапі діагностики та лікування пацієнтів з РАС».

16
березня
2023

7-й конференція ProInfantis 2023. Запрошення

Шановні Пані та Панове!