Науково-практична конференція «Можливості та резерви неонатальної служби України в умовах воєнного часу», 15.12.23

12 грудня 2023

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація неонатологів України» запрошує взяти участь у роботі науково-практичній конференції «Можливості та резерви неонатальної служби України в умовах воєнного часу», яка пройде 15 грудня 2023 року у місті Києві. Заходи відбудуться в режимі online  (за допомогою програми zoom).

 

До участі в онлайн конференції запрошуються керівники регіональних відділень та представництв Асоціації неонатологів України, головні позаштатні спеціалісти обласних управлінь охорони здоров’я з неонатології, керівники та професорсько-викладацький склад профільних кафедр педіатрії, неонатології, дитячої хірургії та анестезіології, лікарі неонатологи, дитячі хірурги та анестезіологи, лікарі сімейної медицини та загальної практики. Впродовж конференції будуть представлені оновлені дані та сучасні рекомендації для фахівців та розглянуті проблемні питання щоденної неонатальної практики, питання  інтенсивної терапії передчасно народжених дітей і новонароджених з перинатальною патологією та  особливості її проведення під час воєнного часу.     

Реєстрація учасників на сайте https://www.neonatalscience.com/ 

До уваги зареєстрованих учасників заходів!

В автоматичному повідомленні про успішно пройдену реєстрацію, в рядку:

Відеоконференція - посилання Відкрити посилання на сеанс  - є посиланням для підключення до онлайн конференції 15 грудня 2023р.

 

Координатор онлайн конференції  Шпильова Ірина тел. +38 097 595 50 50.

 

 


Інші новини

23 липня

Проєкт KMC for Ukraine – національна програма досягнення світових цілей ВООЗ

Проєкт KMC for Ukraine – національна програма досягнення світових цілей ВООЗ: 80% покриття методом "кенгуру" до 2030 року! З осені 2023 року в Україні стартував масштабний проєкт KMC for Ukraine (метод "кенгуру" для України), який фінансується Rotary Fellowship of Healthcare Professionals. Метою цього проєкту є доставка та передача понад 20 000 дитячих переносок (май-слінгів) до відділень новонароджених і перинатальних закладів по всій Україні, особливо в регіонах, де тривають активні бойові дії, а також в регіонах, де перебувають тимчасово переселені особи. 

02 липня

Науково-практична конференція «Медичний супровід новонароджених групи ризику: від народження до катамнезу»

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація неонатологів України» запрошує взяти участь у роботі науково-практичній конференції «Медичний супровід новонароджених групи ризику: від народження до катамнезу», яка пройде 5 липня 2024 року у місті Києві. Заходи відбудуться в режимі online  (за допомогою програми zoom).

26 червня

Другий міжнародний онлайн-вебінар «Тиха загроза сепсису: раннє виявлення та загострення»

04 липня 2024 року (четвер) за підтримки компанії Бакстер та Української асоціації анестезіології та інтенсивної терапії (УААІТ) буде проведено другий міжнародний онлайн-вебінар «Тиха загроза сепсису: раннє виявлення та загострення», присвячений питанням профілактики сепсису.

25 березня

Тренінг з реанімації новонароджених у Кропивницькому.

21-23 березня 2024 року  у м. Кропивницький на базі КНП «Кіровоградської обласної лікарні» Кіровоградської обласної ради» в рамках американо-українського проекту проведено перший з чотирьох запланованих в Україні триденний тренінг з оволодіння практичними навичками «Початкова, реанімаційна і післяреанімаційна допомога новонародженим» для лікарів перинатальних центрів і пологових будинків.

23 листопада
2023

Полтавські перинатальні читання ім. Н.М. Максимовича-Амбодика: у ПДМУ завершила роботу науково-практична конференція з міжнародною участю

Протягом 17-18 листопада в Полтавському державному медичному університеті проходила науково-практична конференція з міжнародною участю V Полтавські перинатальні читання ім. Н.М. Максимовича-Амбодика: «Новітні технології в перинатальній практиці, педіатричній службі, медичній освіті та виклики сьогодення».