Заходи та події

25
жовтня
2021

Національна школа з нутритивної підтримки та метаболізму - урок 4

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Маємо честь поінформувати Вас, що вже доступні матеріали УРОКА 4. ЛІПІДИ: ПОТРІБНІ ЧИ НІ? І ЯКІ?

Освітні заходи
21
жовтня
2021

Допомога для поспішайок

Продовжується співпраця Асоціації неонатологів України та ТОВ «Проктер енд Гємбл Україна», в рамках якої в осені 2021 року розпочато реалізацію  спільного проекту щодо підтримки передчасно народжених малюків. До перинатальних центрів України та обласних лікарень щоквартально впродовж року буде надана благодійна допомога у вигляді спеціально створеного продукту Pampers – підгузників для передчасно народжених малюків.

21
жовтня
2021

Науково-практична конференція з міжнародною участю ІІI Полтавські перинатальні читання, м. Полтава, 26.11. – 27.11. 2021 року

Науково-практична конференція з міжнародною участю ІІI Полтавські перинатальні читання ім. Н.М.Максимовича-Амбодика: «Нові стратегії та підходи до організації медичної допомоги вагітним, роділлям, породіллям та новонародженим в умовах регіоналізації перинатальної служби», присвячена 100-річчю Полтавського державного медичного університету (згідно реєстру МОН України на 2021 р., від 10.09.2020р. № 374). 

21
жовтня
2021

Європейською асоціацією банків донорського грудного молока проведений міжнародний Конгрес (15-16 жовтня, м. Варшава)

З кожною краплею грудного молока закладається здоров’я малюків. Грудне молоко матері є тим унікальним продуктом харчування, при якому немовля отримує поживні речовини та вітаміни, а для захисту від хвороб також і антитіла. Для передчасно народжених та дітей відділень інтенсивної терапії новонароджених вкрай важливим є отримання грудного молока з перших днів життя.

11
жовтня
2021

Національна школа з нутритивної підтримки та метаболізму - урок 3

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Маємо честь поінформувати Вас, що вже доступні матеріали УРОКА 3. БІЛОК, ЖИРИ ТА ЕНЕРГІЯ РАЗОМ ЧИ ОКРЕМО?

Освітні заходи
06
жовтня
2021

Лекція президента Польського товариства неонатологів професора Рішарда Лаутербаха

Шановні колеги! До Вашої уваги представлений запис лекції  президента Польського товариства неонатологів, завідувача відділення новонароджених медичного коледжу Ягеллонського університету (Польща), д.м.н., професора Рішарда Лаутербаха,  «Парентеральне харчування новонароджених - амінокислоти та жирові емульсії», яка відбулася  на семінарі–тренінгу з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених» (м.Одеса, 23-24 вересня 2021 року).

02
жовтня
2021

Семінар–тренінг з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених».

23-24 вересня 2021 р. у місті Одеса в конференц-залі готелю «Одеса» (Гагарінське Плато, 5) пройшов національний дводенний семінар–тренінг з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених» для лікарів неонатологів, дитячих анестезіологів відділень інтенсивної терапії новонароджених та постінтенсивного догляду родопомічних закладів  Житомирської, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей України.

Освітні заходи
02
жовтня
2021

Національна школа з нутритивної підтримки та метаболізму - урок 2

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму (урок 2). 

Освітні заходи