Освітні заходи

25
жовтня
2021

Національна школа з нутритивної підтримки та метаболізму - урок 4

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Маємо честь поінформувати Вас, що вже доступні матеріали УРОКА 4. ЛІПІДИ: ПОТРІБНІ ЧИ НІ? І ЯКІ?

11
жовтня
2021

Національна школа з нутритивної підтримки та метаболізму - урок 3

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Маємо честь поінформувати Вас, що вже доступні матеріали УРОКА 3. БІЛОК, ЖИРИ ТА ЕНЕРГІЯ РАЗОМ ЧИ ОКРЕМО?

02
жовтня
2021

Семінар–тренінг з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених».

23-24 вересня 2021 р. у місті Одеса в конференц-залі готелю «Одеса» (Гагарінське Плато, 5) пройшов національний дводенний семінар–тренінг з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених» для лікарів неонатологів, дитячих анестезіологів відділень інтенсивної терапії новонароджених та постінтенсивного догляду родопомічних закладів  Житомирської, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей України.

02
жовтня
2021

Національна школа з нутритивної підтримки та метаболізму - урок 2

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму (урок 2).