Міжнародні заходи

01
грудня
2018

Презентація EFCNI Європейських Стандартів догляду за передчасно народженими дітьми

27 - 28 листопада в Брюсселі (Бельгія) відбулася важлива і довгоочікувана для всіх нас подія - презентація EFCNI Європейських Стандартів догляду за передчасно народженими дітьми, що включають кілька етапів: супровід вагітних, пренатальний скринінг, ведення пологів, далі - напрямків лікування та виходжування в неонатальних відділеннях та follow up з безпосередньою участю батьків з моменту народження дитини.

07
листопада
2018

Конгрес Європейської академії педіатрії

З 30 жовтня по 4 листопада 2018 р. в Парижі (Франція) проходив 7-й Конгрес Європейської Академії Педіатрії (EAPS). В конгресі взяло участь більше 3 тисяч учасників з 104 країн світу. Українську делегацію представляли більше 42 науковців та практикуючих лікарів-педіатрів і неонатологів. Від Асоціації неонатологів України на конгресі були присутні фахівці з Києва, Харкова, Львова та Полтави.

12
жовтня
2018

8-й Міжнародний Конгрес Союзу Європейських неонатальних і перинатальних товариств (UENPS)

3 - 5 жовтня 2018 у Бухаресті (Румунія) відбувся 8-й Міжнародний Конгрес Союзу Європейських неонатальних і перинатальних товариств (UENPS).

04
жовтня
2018

Міжнародний тренінг з Охорони материнства та дитинства «2018 Training Course on Maternal and Child Health Care for Countries along the Belt and Road»

Команда українських лікарів прийняла участь у міжнародному тренінгу з Охорони материнства та дитинства «2018 Training Course on Maternal and Child Health Care for Countries along the Belt and Road», який відбувся в місті Чанша (Китайська Народна Республіка) з 4 по 28 вересня 2018 року.