Охорона здоров'я

30
жовтня
2019

ESCNH інформаційна брошура видана українською мовою

Інформаційна брошура про європейські стандарти догляду за здоров'ям новонароджених (ESCNH) тепер також доступна українською мовою.

05
серпня
2019

Тиждень грудного вигодовування 2019

Асоціація неонатологів України підтримує всесвітній тиждень підтримки грудного вигодовування.

16
травня
2019

Зустріч президента Асоціації з керівництвом Управління охорони здоров’я Харківської області

16 травня в рамках американо-українського проекту відбулася зустріч Президента Асоціації неонатологів України, професор Тетяни Знаменської, директора Благодійного фонду «Заради дитини» Ірини Шейко та представників LDS Charities (США) – Джорджа і Марші Беннет, Сильвії і Мервин Хенсон з Головою управління охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації Богданом Федаком.

06
травня
2019

Китайська Торгова Асоціація передала благочинну допомогу Інституту педіатрії, акушерства та гінекології

25 квітня 2019 року Китайська Торгова Асоціація в рамках своєї благодійної програми, започаткованої наприкінці 2018 року, та на виконання підписаних у 2017 році Меморандумів про співпрацю з НАМН України та Асоціацією неонатологів України, передала чек на 250 тис. гривень на придбання медичного обладнання для Центру катамнестичного спостереження на базі ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України» у м. Києві.

23
квітня
2019

Благодійна акція в Центрі матері та дитини у Дніпрі

23 квітня 2019 компанія Інтерлаб ГмбХ (Німеччина), разом з Асоціацією неонатологів України та Благодійним фондом "Заради дитини" передали партію препарату "Аміновен Інфант" Дніпропетровському спеціалізованому медичному центру матері та дитини ім. проф. М.Ф. Руднєва, де надається допомога дітям з перинатальною патологією, вродженими вадами розвитку, недоношеним дітям східного регіону України.

16
квітня
2019

Запрацював перший в Україні Банк грудного молока

На базі Перинатального центру міста Києва запрацювала професійна лабораторія, в якій збирають, досліджують, обробляють і зберігають донорське грудне молоко. Безпечне грудне молоко доставляють дітям, які з медичних або інших причин не можуть харчуватись молоком матері.

14
квітня
2019

Оновлений клінічний протокол «Реанімація та післяреанімаційна допомога новонародженим»

Ця настанова містить короткий виклад доказів, представлених на Міжнародному погоджувальному форумі із серцево-легеневої реанімації і невідкладної серцево-судинної допомоги у 2015 році (CoSTR).

Нормативні документи