Китайська Торгова Асоціація передала благочинну допомогу Інституту педіатрії, акушерства та гінекології

06 травня 2019

25 квітня 2019 року Китайська Торгова Асоціація в рамках своєї благодійної програми, започаткованої наприкінці 2018 року, та на виконання підписаних у 2017 році Меморандумів про співпрацю з НАМН України та Асоціацією неонатологів України, передала чек на 250 тис. гривень на придбання медичного обладнання для Центру катамнестичного спостереження на базі ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України» у м. Києві.

В урочистій події взяли участь директор представництва компанії ССЕС в Україні - президент Китайської Торгової Асоціації пан Вей Сін та інші благодійники - представники китайських компаній «Леново», «Хунхуа», «Кофко агрі», «Український банк реконструкції та розвитку» та українські компанії «Ти і право» та «UDP», директор ДУ «ІПАГ імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України», академік НАМН України Антипкін Ю.Г., заступник директора інституту, Президент Асоціації неонатологів України Т.К. Знаменська та виконавчий директор Китайської Торгової Асоціації Р. Осипенко, співробітники Академії медичних наук України та Секретаріату КТА.

Завдяки співпраці с НАМН України, асоціації неонатологів України з Китайською Торговою Асоціацією, за підтримки Посольства КНР в Україні 29 лікарів неонатологів, дитячих неврологів, хірургів з 10 регіонів України пройшли стажування у медичних закладах КНР, в т.ч. 5 співробітників ДУ «ІПАГ імені академіка О.М. Луку’янової НАМН України», і успішно впроваджують здобуті сучасні китайські технології та практики в українських медичних закладах. 

Президент КТА пан Вей Сін зазначив, що "допомога дітям - надзвичайно важлива справа. У Китаї кажуть, що діти - то наші квіти і немає різниці, якої вони національності, головне створити їм гідні умови для здорового і повноцінного життя. Ми і надалі підтримуватимемо співпрацю з Національною академією медичних наук України, ДУ «ІПАГ імені академіка О.М. Луку’янової НАМН України» та Асоціацією неонатологів України". 


Інші новини

23 листопада
2021

Розширення можливостей неонатального скринінгу

До Всесвітнього дня дитини 20 листопада в рамках спільного проекту ДУ «Інституту педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України» у партнерстві з Асоціаціями педіатрів і неонатологів України та клініко-діагностичним центром «Фармбіотест» розширений неонатальний скринінг

10 лютого
2021

Процедури догляду з Європейського стандарту догляду за новонародженим

Опубліковано офіційний переклад видання "Процедури догляду" з Європейського стандарту догляду за новонародженим EFCNI.

13 січня
2021

Асоціація неонатологів України та благодійний фонд "Заради дитини" надали благодійну допомогу Дитячій міській клінічній лікарні Полтави

Асоціація неонатологів України та благодійний фонд "Заради дитини" надали благодійну допомогу Дитячій міській клінічній лікарні Полтави. Було надано обладнання для тривалого неінвазивного монаторингу стану пацієнта та проведення кваліфікованої інтенсивної терапії передчасно народженим новонародженим дітям. Завдяки придбаному обладанню рятуються життя малюків вже сьогодні.

15 травня
2020

Допомога новонародженим від матерів з підозрюваною або підтвердженою інфекцією COVID-19

Керівництво Британської асоціації перинатальної медицини. Версія від 27 квітня 2020р. Редакція перекладу українською мовою професор Дмитро Добрянський.