Заходи та події

17
грудня
2019

Стажування українських неонатологів в Чеській республіці

З 9 по 13 грудня 2019 року відбулась навчальна поїздка в рамках проекту «House of  Europe» до Факультетської лікарні в Оломоуці (Чеська Республіка) лікарів педіатрів-неонатологів та медичних сестер з Чернігова, Дніпра та Вінниці.

Міжнародні заходи
14
грудня
2019

Науково-практична конференція «Концепція стратегічного розвитку діяльності Асоціації неонатологів України»

14 грудня 2019 року у Києві пройшло розширене засідання Правління Асоціації неонатологів України та науково-практична конференція «Концепція стратегічного розвитку діяльності асоціації неонатологів України». На заході були представлені основні перспективні напрямки діяльності Асоціації, перші результати впровадження міжнародних рекомендацій, стандартів по наданню допомоги новонародженим та майбутні плани їх використання в практиці лікарів в Україні.

07
грудня
2019

XІ міжнародний медичний форум

19-21 травня 2020 року відбудеться довгоочікувана подія у сфері охорони здоров’я України – XІ Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації».

03
грудня
2019

Онлайн конференція «Програма парентерального харчування недоношених новонароджених в світлі сучасних рекомендацій»

3 грудня 2019 року на базі ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України" Асоціація неонатологів України проводить онлайн конференцію «Програма парентерального харчування недоношених новонароджених в світлі сучасних рекомендацій». Участь у заході узяли завідувачі неонатологічних відділень, завідувачі ВІТН, лікарі неонатологи, лікарі дитячі анестезіологи.

Освітні заходи