XІ міжнародний медичний форум

07 грудня 2019

19-21 травня 2020 року відбудеться довгоочікувана подія у сфері охорони здоров’я України – XІ Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації».

Захід пройде у виставковому центрі ACCO International Київ, проспект Перемоги 40-Б, ст. метро «Шулявська», парк ім. О.С. Пушкіна

Форум – визнаний діловий майданчик, який щороку є місцем зустрічі керівників закладів охорони здоров`я всіх форм власності, директорів та їх заступників, вчених і лікарів різних спеціальностей, розробників нових технологій і IT-програм, виробників й постачальників обладнання, інструментарію, товарів медичного призначення, фармацевтичної продукції для медичних закладів.

Насичена наукова програма та спеціалізовані виставки Форуму – це можливість обмінятись досвідом та підвищити кваліфікацію; почути про новинки та побачити їх на власні очі, протестувати та ознайомитися з особливостями їх практичного застосування у роботі.

За 10 років Форум відвідало більше 100 000 фахівців із усіх куточків України та зарубіжних країн. Відбулося понад 700 конференцій, симпозіумів, семінарів, майстер-класів. Власним досвідом і цінними порадами з учасниками поділилися більше 5000 авторитетних спікерів.

Організовують Міжнародний медичний форум Національна академія медичних наук України, Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, Група компаній LMT, ТОВ «Експофорум». Захід проводиться за підтримки Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування, Міністерства охорони здоров’я України, Київської міської державної адміністрації.

До підготовки й інформаційного наповнення заходу також долучилися медичні асоціації, громадські об’єднання, вищі навчальні медичні заклади, ЗМІ України та зарубіжжя.

Експозиційна частина Форуму буде представлена провідними компаніями ринку охорони здоров'я України та зарубіжжя. За 10 років у Форумі взяли участь більше 2400 експонентів.

Зареєструйтеся на сайті – отримайте безкоштовне запрошення на заходи Форуму!
http://medforum.in.ua/zakazat-priglasitelnyj/


Інші новини

27 вересня

Анонс! Інформація про вибори Президента та Правління Асоціації неонатологів України.

У вересні 2024 року спливають повноваження Президента та Правління Асоціації неонатологів України.

18 вересня

Mіжнародний онлайн-вебінар «Тиха загроза сепсису: раннє лікування та відновлення»

20 вересня 2024 року (четвер) за підтримки компанії Бакстер та Української асоціації анестезіології та інтенсивної терапії (УААІТ) буде проведено третій міжнародний онлайн-вебінар «Тиха загроза сепсису: раннє лікування та відновлення», присвячений питанням лікування та профілактики сепсису.

23 липня

Проєкт KMC for Ukraine – національна програма досягнення світових цілей ВООЗ

Проєкт KMC for Ukraine – національна програма досягнення світових цілей ВООЗ: 80% покриття методом "кенгуру" до 2030 року! З осені 2023 року в Україні стартував масштабний проєкт KMC for Ukraine (метод "кенгуру" для України), який фінансується Rotary Fellowship of Healthcare Professionals. Метою цього проєкту є доставка та передача понад 20 000 дитячих переносок (май-слінгів) до відділень новонароджених і перинатальних закладів по всій Україні, особливо в регіонах, де тривають активні бойові дії, а також в регіонах, де перебувають тимчасово переселені особи. 

02 липня

Науково-практична конференція «Медичний супровід новонароджених групи ризику: від народження до катамнезу»

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація неонатологів України» запрошує взяти участь у роботі науково-практичній конференції «Медичний супровід новонароджених групи ризику: від народження до катамнезу», яка пройде 5 липня 2024 року у місті Києві. Заходи відбудуться в режимі online  (за допомогою програми zoom).

26 червня

Другий міжнародний онлайн-вебінар «Тиха загроза сепсису: раннє виявлення та загострення»

04 липня 2024 року (четвер) за підтримки компанії Бакстер та Української асоціації анестезіології та інтенсивної терапії (УААІТ) буде проведено другий міжнародний онлайн-вебінар «Тиха загроза сепсису: раннє виявлення та загострення», присвячений питанням профілактики сепсису.