Заходи та події

31
жовтня
2019

Міжнародна конференція «Неонатологія: від теорії до практики» в Івано-Франківську

30 та 31 жовтня на базі КНП "Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр" відбулась міжнародна конференція на тему «Неонатологія: від теорії до практики». У дводенному науково-практичному семінарі взяли участь 45 лікарів зі Львова, Вінниці, Чернівців, Чернігова, Києва, Житомира, Харкова, Дніпра, Луцька та Івано-Франківська й спікери та гості з Чеської Республіки. 

Освітні заходи
19
жовтня
2019

Науково-практична конференція «Шляхи удосконалення та впровадження сучасних методів діагностики спадкових хвороб обміну речовин у новонароджених» в м. Святогірськ

19 жовтня 2019 р., в м. Святогірськ, Донецької обл., відбулась науково-практична конференція «Шляхи удосконалення та впровадження сучасних методів діагностики спадкових хвороб обміну речовин у новонароджених» для лікарів неонатологів, акушерів-гінекологів, педіатрів Донецької та Луганської областей. 

11
жовтня
2019

5-й Міжнародний конгрес Європейської Асоціації банків молока (EMBA)

10-11 жовтня 2019 року у м. Турін (Італія) відбувся 5-й Міжнародний конгрес Європейської Асоціації банків молока (EMBA) - «Донорське молоко людини як міст для успішного годування груддю». EMBA об’єднує 28 країн Європи, що мають хоча б один банк грудного молока.

Міжнародні заходи