Освітні заходи

10
грудня
2020

Онлайн-курс «Сучасний догляд за новонародженими»

Раді повідомити, що Чеський центр у Києві та програма House of Europe, запустили другий онлайн-курс «Сучасний догляд за новонародженими».

16
листопада
2020

Вебінар "Майбутнє за стандартизованим парентеральним харчуванням"

Науково-практичний семінар компанії Бакстер «Майбутнє за стандартизованим парентеральним харчуванням. Переваги готового до негайного використання парентерального харчування: ефективність, безпека та фармакоекономіка».

15
вересня
2020

Проект «Learning Ukrainian Nutrition Academy (LUNA)»

Освітній проект «Learning Ukrainian Nutrition Academy (LUNA)»

09
вересня
2020

Режими інвазивної вентиляції - доповідь Rangasamy Ramanathan

29-30 червня, за сприяння Асоціації неонатологів України, Румунії, Білорусі та Молдови, компаній Chiesi і Amaxa пройшов вебінар за участю відомого на весь світ в неонатологічному співтоваристві Prof. Rangasamy Ramanathan. Тема двох його лекцій була присвячена режимам вентиляції новонароджених дітей.

01
липня
2020

Онлайн-вебінарі для фахівців охорони здоров'я «Парентеральне харчування у недоношених новонароджених: від доказів до зміни клінічної практики»

Компанія Бакстер запрошує Вас до участі у онлайн-вебінарі для фахівців охорони здоров'я 2 липня 2020 року.

14
травня
2020

Он-лайн конференція «Парентеральне харчування в неонатальній практиці»

ДУ "Інститут педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України" та Асоціація неонатологів України інформує про те, що 14 травня 2020 з 13:00 до 15:00 в м. Києві на базі інституту відбудеться он-лайн конференція «Парентеральне харчування в неонатальній практиці». До участі у заході запрошуються завідувачі неонатологічних відділень, завідувачі ВІТН, лікарі неонатологи, лікарі дитячі анестезіологи.

05
травня
2020

Cемінар «Неонатологія: від теорії до практики» в Івано-Франківську

30-31 жовтня 2019 року в місті Івано-Франківськ відбувся семінар «Неонатологія: від теорії до практики». Семінар організований Чеськими центрами в рамках програми «House of Europe». Це нова програма, що фінансується Європейським Союзом, створена з метою підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС. 

27
лютого
2020

Тренінг «Розробка та впровадження сучасних клінічних Керівних принципів з питань неонатального парентерального харчування» в Полтаві

24-27 лютого в Полтаві пройшов дводенний тренінг «Розробка та впровадження сучасних клінічних Керівних принципів з питань неонатального парентерального харчування» для лікарів неонатологів, дитячих анестезіологів відділень інтенсивної терапії новонароджених та постінтенсивного догляду родопомічних закладів Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької, Черкаської, Донецької, Луганської, Полтавської, Харьковської та Сумської областей.