Новини асоціації

29
грудня
2019

Зміна реквізитів Асоціації

Відбулася зміна реквізитів Асоціації

09
жовтня
2019

Робоча зустріч президента Асоціації та провідних фахівців у сфері неонатології з Міністром охорони здоров'я України

9 жовтня відбулась робоча зустріч президента Асоціації Тетяни Знаменської та провідних фахівців у сфері неонатології з Міністром охорони здоров'я України Заряною Скалецькою та Уповноваженим Президента України з прав дитини Миколою Кулебою.

14
серпня
2019

Пішла з життя Олена Григорівна Суліма

13 серпня 2019 року пішла з життя видатний український лікар та вчений, перший президент Асоціації неонатологів України, професор Олена Григорівна Суліма.

23
травня
2019

Зустріч президента асоціаціїї Тетяни Знаменської з представником EFCNI

23 травня з метою знайомства з процесом імплементації European Standards of Newborn Care, зустрічі з неонатологами, представниками МОЗ та участі у конференції представник EFCNI Dr. Johanna Walz (Німеччина) відвідала Україну.

28
квітня
2019

Зі світлим святом Великодня!

Нехай ангел охоронець оберігає вас від усіх негараздів. Думки нехай будуть світлими, а щастя в дім приходить із кожним новим світанком. Нехай ваше життя наповниться яскравими зустрічами і подіями, вірними друзями, хорошим настроєм і приємними відчуттями.

16
березня
2019

Зі святом 8 березня!

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня! Нехай цей день стане початком найсвітлішої смуги у вашому житті, щоб були присутні тільки позитивні емоції, тільки гарний настрій, посмішки, сміх і радість!