Освітні заходи

03
грудня
2019

Онлайн конференція «Програма парентерального харчування недоношених новонароджених в світлі сучасних рекомендацій»

3 грудня 2019 року на базі ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України" Асоціація неонатологів України проводить онлайн конференцію «Програма парентерального харчування недоношених новонароджених в світлі сучасних рекомендацій». Участь у заході узяли завідувачі неонатологічних відділень, завідувачі ВІТН, лікарі неонатологи, лікарі дитячі анестезіологи.

31
жовтня
2019

Міжнародна конференція «Неонатологія: від теорії до практики» в Івано-Франківську

30 та 31 жовтня на базі КНП "Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр" відбулась міжнародна конференція на тему «Неонатологія: від теорії до практики». У дводенному науково-практичному семінарі взяли участь 45 лікарів зі Львова, Вінниці, Чернівців, Чернігова, Києва, Житомира, Харкова, Дніпра, Луцька та Івано-Франківська й спікери та гості з Чеської Республіки. 

28
травня
2019

Науково-практичний семінар-тренінг з первинної реанімації новонароджених для лікарів Львова та Львівської області

У Львові пройшов семінар-тренінг з первинної реанімації новонароджених в рамках американо-українського проекту, під егідою Національної академії медичних наук України, ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України», Асоціації неонатологів України, Благодійного фонду «Заради дитини» та гуманітарної служби LDS Charities (США) для лікарів неонатологів, акушерів-гінекологів та дитячих анестезіологів міста Львова та Львівської області.

18
травня
2019

Науково-практичний семінар-тренінг з первинної реанімації новонароджених для лікарів Донецької та Луганської областей

16-17 травня пройшов цикл тренінгу з первинної реанімації новонароджених для 42-х лікарів неонатологів, акушерів-гінекологів, дитячих анестезіологів Донецької та Луганської областей.

18
травня
2019

Науково-практичний семінар-тренінг з первинної реанімації новонароджених у Харкові

14 травня 2019 року, у місті Харкові під егідою Національної академії медичних наук України, ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України», Асоціації неонатологів України та Благодійного фонду «Заради дитини», в рамках американо-українського проекту, почався дводенний науково-практичний семінар-тренінг з первинної реанімації новонароджених. 

17
квітня
2019

Парентеральне харчування новонароджених: сучасні теоретичні концепції і практичні рекомендації

17-18 квітня в Києві пройшов науково-практичний семінар «Парентеральне харчування новонароджених: сучасні теоретичні концепції і практичні рекомендації».