Новини асоціації

16
жовтня
2018

Вітання до 85-річчя почесного президента Асоціації, професора Суліми Олени Григорівни

Асоціація щиро вітає почесного президента Асоціації неонатологів України, доктора медичних наук, професора Суліму Олену Григорівну з 85-річним ювілеєм!

12
жовтня
2018

Зустріч президента Асоціації з президентом Союзу арабських педіатричних та неонатологічних товариств

8 жовтня 2018 року за підтримки НАМН України в ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук'янової НАМНУ» відбулася зустріч Президента Асоціації педіатрії України, академіка Антипкіна Ю.Г., Президента Асоціації неонатологів України, професора Знаменської Т.К., а також провідних фахівців неонатології та педіатрії ІПАГ з Президентом Союзу Арабських педіатричних та неонатологічних товариств, Президентом Ливанського педіатричного суспільства, керівником Центру медичного університету лікарні Святого Георгія, професором Дзозефом Хаддатом.

07
липня
2018

Звіт про діяльність Асоціації неонатологів України за перше півріччя 2018 року

На науково-практичній конференції «Питання щодо стандартизації медичної допомоги новонародженим України» президент Асоціації Тетяна Костянтинівна Знаменська доповіла про поточну діяльність спілки у першому півріччі 2018 року.

05
липня
2018

Засідання робочих груп з розробки документів по стандартизації медичної допомоги новонародженим в Україні

З 5 по 16 липня 2018 проходить серія розширених засідань робочих груп з розробки документів по стандартизації медичної допомоги новонародженим в Україні.