Укладання угод між Ужгородською міською радою та Академією наук України

07 жовтня 2018

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв зустрівся напередодні з президентом Асоціації неонатологів України,  професором Тетяною Знаменською.

Обговорили, зокрема, питання реформування медичної галузі, також ішлося про можливість укладання угод між Ужгородською міською радою та Академією наук України, що дозволить скеровувати важкохворих ужгородських вагітних та новонароджених дітей зі складними патологіями у будь-який із 36 інститутів Академії для консультацій та лікування на безоплатній основі.

У зустрічі взяли участь і заступник міського голови Олександр Білак, начальник відділу охорони здоров'я Василь Решетар та Ірина Шейко, голова благодійного фонду "Заради дитини", створеного під патронатом Асоціації неонатологів України для допомоги передчасно народженим малюкам.

Домовилися про подальшу співпрацю задля поновлення матеріально-технічної бази медичних закладів і можливості використання новітніх технологій.

uzhgorod.net.ua


Інші новини

15 грудня
2021

Семінар-тренінг у м.Краматорську під егідою ЮНІСЕФ-Україна та Асоціації неонатологів

3-5 грудня 2021 у м. Краматорську (Донецька область) під егідою ЮНІСЕФ-Україна та Асоціації неонатологів України відбувся триденний семінар-тренінг (в режимі on- та offline) «Практичне впровадження сучасних рекомендацій медичного супроводу новонароджених»

27 листопада
2021

Актуальні питання парентерального харчування недоношених дітей

25 листопала відбулася конференція з міжнародною участю "Актуальні питання парентерального харчування недоношених дітей"

18 травня
2021

Критична ситуація у охороні здоров‘я. Брифінг медиків

Критична ситуація у охороні здоров‘я. Брифінг медиків

15 травня
2021

Відкритий лист підтримки Міністром охорони здоров’я України Степанова М.В.

Громадська організація Асоціація неонатологів України, як ніхто інший знає та розуміє, наскільки важливим є збереження та примноження здобутків медичної галузі в період її реформування. Зараз, як ніколи, під час пандемії COVID-19, у складній економічній та політичній ситуації є доцільним збереження стабільності роботи медичної галузі, яка підтримується виваженою політикою управління, яку здійснював Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов.

15 листопада
2020

Дякую лікар неонатолог - всеукраїнський флешмоб

За виходжуванням кожного немовля стоїть ціла команда фахівців. Виходити найменшу крихітку — це найбільша праця, це віра, любов і набагато більше, ніж просто робота. Ми вдячні кожному, хто допомагає диву статися. Кожен день. Вдячні лікарям, медичним сестрам та братам, адміністрації лікарень, всім тим, без кого шансів на життя у кожної "ранньої пташки" практично не було б.