Семінар-тренінг у м.Краматорську під егідою ЮНІСЕФ-Україна та Асоціації неонатологів

15 грудня 2021

3-5 грудня 2021 у м. Краматорську (Донецька область) під егідою ЮНІСЕФ-Україна та Асоціації неонатологів України відбувся триденний семінар-тренінг (в режимі on- та offline) «Практичне впровадження сучасних рекомендацій медичного супроводу новонароджених»

 

Лекторами семінару-тренінгу були провідні фахівці: член-кор. НАМН України, проф. Т.К. Знаменська, проф. Т.К. Мавропуло, проф. Д.О. Добрянський, проф.  О.В. Воробйова, В.М. Тишкевич, Т.В. Голота. У семінарі-тренінгу брали участь 33 лікаря неонатолога, дитячого анестезіолога та медичні сестри неонатологічних відділень перинатальних центрів і пологових будинків м. Краматорська, Маріуполя, Покровська, Слов’янська. Протягом лекційних і практичних занять було розглянуто 24 теми з актуальних питань сучасного медичного супроводу новонароджених з перинатальною патологією та передчасно народжених дітей. В дружній атмосфері та плідній співпраці обговорювалися практичні питання та проблеми, з якими стикаються лікарі в щоденній практиці. По закінченню семінара-тренінга усі учасники отримали сертифікати.


Інші новини

27 листопада
2021

Актуальні питання парентерального харчування недоношених дітей

25 листопала відбулася конференція з міжнародною участю "Актуальні питання парентерального харчування недоношених дітей"

18 травня
2021

Критична ситуація у охороні здоров‘я. Брифінг медиків

Критична ситуація у охороні здоров‘я. Брифінг медиків

15 травня
2021

Відкритий лист підтримки Міністром охорони здоров’я України Степанова М.В.

Громадська організація Асоціація неонатологів України, як ніхто інший знає та розуміє, наскільки важливим є збереження та примноження здобутків медичної галузі в період її реформування. Зараз, як ніколи, під час пандемії COVID-19, у складній економічній та політичній ситуації є доцільним збереження стабільності роботи медичної галузі, яка підтримується виваженою політикою управління, яку здійснював Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов.

15 листопада
2020

Дякую лікар неонатолог - всеукраїнський флешмоб

За виходжуванням кожного немовля стоїть ціла команда фахівців. Виходити найменшу крихітку — це найбільша праця, це віра, любов і набагато більше, ніж просто робота. Ми вдячні кожному, хто допомагає диву статися. Кожен день. Вдячні лікарям, медичним сестрам та братам, адміністрації лікарень, всім тим, без кого шансів на життя у кожної "ранньої пташки" практично не було б.