Тренінг для педіатрів і неонатологів «Реанімація новонароджених у пологовій залі» в Миколаєві

19 квітня 2018

19 квітня в обласній дитячій клінічній лікарні Миколаєва Асоціацією неонатологів України, в партнерстві з компанією «Н.З.Техно» та благодійним фондом «Заради дитини», проведено практичний семінар-тренінг для акушерів-гінекологів, неонатологів, педіатрів, анестезіологів та медичних сестер палат новонароджених.

Лекції читали професор Тетяна Знаменська, Володимир Мітін, Валерія Тишкевич та інші спеціалісти.

У першій частині семінару спеціалісти виступили зі змістовними доповідями, проаналізувавши стан неонаталогічної допомоги в Україні, обговорили протоколи надання допомоги новонародженим у пологовій залі та при респіраторному дистрес-синдромі.

У другій частині тренінгу продемонстрували наочно за допомогою муляжів крок за кроком реанімаційні дії, тощо.

Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації


Інші новини

23 листопада
2021

Розширення можливостей неонатального скринінгу

До Всесвітнього дня дитини 20 листопада в рамках спільного проекту ДУ «Інституту педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України» у партнерстві з Асоціаціями педіатрів і неонатологів України та клініко-діагностичним центром «Фармбіотест» розширений неонатальний скринінг

10 лютого
2021

Процедури догляду з Європейського стандарту догляду за новонародженим

Опубліковано офіційний переклад видання "Процедури догляду" з Європейського стандарту догляду за новонародженим EFCNI.

13 січня
2021

Асоціація неонатологів України та благодійний фонд "Заради дитини" надали благодійну допомогу Дитячій міській клінічній лікарні Полтави

Асоціація неонатологів України та благодійний фонд "Заради дитини" надали благодійну допомогу Дитячій міській клінічній лікарні Полтави. Було надано обладнання для тривалого неінвазивного монаторингу стану пацієнта та проведення кваліфікованої інтенсивної терапії передчасно народженим новонародженим дітям. Завдяки придбаному обладанню рятуються життя малюків вже сьогодні.

15 травня
2020

Допомога новонародженим від матерів з підозрюваною або підтвердженою інфекцією COVID-19

Керівництво Британської асоціації перинатальної медицини. Версія від 27 квітня 2020р. Редакція перекладу українською мовою професор Дмитро Добрянський.