Науково-практична конференція ІV Полтавські перинатальні читання - "жива сторінка"

14 листопада 2022

Шановні колеги!

До Вашої уваги "жива сторінка" науково-практичної конференції ІV Полтавські перинатальні читання ім. Н.М.Максимовича-Амбодика: «Здоров’я жінки та дитини: нові виклики сьогодення та можливості», яка відбудеться 18-19 листопада 2022 року (онлайн)

Будь-ласка, реєструйтесь для участі!

https://poltava-conference.weblium.site/?fbclid=IwAR33QAeZlN9JI0aI-IuKRmJahGCUIB-Z3EI1OaXM3q-PGp3jxR4alQSzNVw


Інші новини

23 липня

Проєкт KMC for Ukraine – національна програма досягнення світових цілей ВООЗ

Проєкт KMC for Ukraine – національна програма досягнення світових цілей ВООЗ: 80% покриття методом "кенгуру" до 2030 року! З осені 2023 року в Україні стартував масштабний проєкт KMC for Ukraine (метод "кенгуру" для України), який фінансується Rotary Fellowship of Healthcare Professionals. Метою цього проєкту є доставка та передача понад 20 000 дитячих переносок (май-слінгів) до відділень новонароджених і перинатальних закладів по всій Україні, особливо в регіонах, де тривають активні бойові дії, а також в регіонах, де перебувають тимчасово переселені особи. 

02 липня

Науково-практична конференція «Медичний супровід новонароджених групи ризику: від народження до катамнезу»

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація неонатологів України» запрошує взяти участь у роботі науково-практичній конференції «Медичний супровід новонароджених групи ризику: від народження до катамнезу», яка пройде 5 липня 2024 року у місті Києві. Заходи відбудуться в режимі online  (за допомогою програми zoom).

26 червня

Другий міжнародний онлайн-вебінар «Тиха загроза сепсису: раннє виявлення та загострення»

04 липня 2024 року (четвер) за підтримки компанії Бакстер та Української асоціації анестезіології та інтенсивної терапії (УААІТ) буде проведено другий міжнародний онлайн-вебінар «Тиха загроза сепсису: раннє виявлення та загострення», присвячений питанням профілактики сепсису.

25 березня

Тренінг з реанімації новонароджених у Кропивницькому.

21-23 березня 2024 року  у м. Кропивницький на базі КНП «Кіровоградської обласної лікарні» Кіровоградської обласної ради» в рамках американо-українського проекту проведено перший з чотирьох запланованих в Україні триденний тренінг з оволодіння практичними навичками «Початкова, реанімаційна і післяреанімаційна допомога новонародженим» для лікарів перинатальних центрів і пологових будинків.

12 грудня
2023

Науково-практична конференція «Можливості та резерви неонатальної служби України в умовах воєнного часу», 15.12.23

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація неонатологів України» запрошує взяти участь у роботі науково-практичній конференції «Можливості та резерви неонатальної служби України в умовах воєнного часу», яка пройде 15 грудня 2023 року у місті Києві. Заходи відбудуться в режимі online  (за допомогою програми zoom).