Онлайн конференція «Нутрітивна підтримка новонароджених і дітей першого року життя»

23 травня 2020

ДУ "Інститут педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України" та Асоціація неонатологів України інформує про те, що 27 травня 2020 з 13:00 до 15:00 в м. Києві на базі інституту відбудеться он-лайн конференція «Нутрітивна підтримка новонароджених і дітей першого року життя». До участі у заході запрошуються завідувачі неонатологічних відділень, завідувачі ВІТН, лікарі неонатологи, лікарі дитячі анестезіологи.

Підключення до трансляції відбудеться за допомогою програми Zoom, яку рекомендуємо скачати з сайту розробника за посиланням: https://zoom.us/download.

Для участі у конференції та отримання коду для підключення просимо зареєструватися до 26 травня 2020 р. (закінчення реєстрації 26 травня о 14:00). Для реєстрації необхідно на електронну пошту tkznamenska@gmail.com повідомити назву медичного закладу, контактну особу, електронну адресу для отримання посилання для підключення або номер мобільного телефону для отримання sms-повідомлення з кодом підключення.

Код для підключення надається 27 травня 2020 за одну годину до он-лайн зв'язку.

Відповідальна особа за реєстрацію учасників та координатор конференції Шпильова Ірина, тел. +38 (097) 595 50 50, +38 (073) 073 12 67.

 

Програма онлайн конференції

Відкриття. Вступне слово.
Тетяна Костянтинівна Знаменська
заступник директора з перинатальної медицини, керівник відділу неонатології ДУ "ІПАГ імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України", Президент Асоціації неонатологів України, д.мед.н., проф.

«Харчування дітей, народжених шляхом кесарського розтину, та ризики з цим пов’язанні»
Тетяна Костянтинівна Знаменська
заступник директора з перинатальної медицини, керівник відділу неонатології ДУ "ІПАГ імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України", д.мед.н., проф.

«Функціональні розлади травлення у дітей першого року життя. Корекція за допомогою харчування»
Бекетова Галина Володимирівна
завідувачка кафедрою дитячих і підліткових захворювань НМАПО імені П.Л. Шупика, д.мед.н., проф.

«Олігосахариди грудного молока. Що ми о них знаємо?»
Воробйова Ольга Володимирівна
д.мед.н., провідний науковий співробітник відділення неонатології ДУ «ІПАГ імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України», д.мед.н.

«Харчування передчасно народжених і маловагових дітей»
Добрянський Дмитро Олександрович
професор кафедри педіатрії Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, д.мед.н., проф.

Питання та відповіді
Знаменська Тетяна Костянтинівна
Добрянський Дмитро Олександрович 
Воробйова Ольга Володимирівна
Бекетова Галина Володимирівна


Інші новини

25 березня

Тренінг з реанімації новонароджених у Кропивницькому.

21-23 березня 2024 року  у м. Кропивницький на базі КНП «Кіровоградської обласної лікарні» Кіровоградської обласної ради» в рамках американо-українського проекту проведено перший з чотирьох запланованих в Україні триденний тренінг з оволодіння практичними навичками «Початкова, реанімаційна і післяреанімаційна допомога новонародженим» для лікарів перинатальних центрів і пологових будинків.

12 грудня
2023

Науково-практична конференція «Можливості та резерви неонатальної служби України в умовах воєнного часу», 15.12.23

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація неонатологів України» запрошує взяти участь у роботі науково-практичній конференції «Можливості та резерви неонатальної служби України в умовах воєнного часу», яка пройде 15 грудня 2023 року у місті Києві. Заходи відбудуться в режимі online  (за допомогою програми zoom).

23 листопада
2023

Полтавські перинатальні читання ім. Н.М. Максимовича-Амбодика: у ПДМУ завершила роботу науково-практична конференція з міжнародною участю

Протягом 17-18 листопада в Полтавському державному медичному університеті проходила науково-практична конференція з міжнародною участю V Полтавські перинатальні читання ім. Н.М. Максимовича-Амбодика: «Новітні технології в перинатальній практиці, педіатричній службі, медичній освіті та виклики сьогодення».

09 листопада
2023

Cимпозіум компанії Бакстер "Нутритивна терапія новонароджених в екстремальних умовах"

Запрошуємо Вас взяти участь у сателітному симпозіумі компанії Бакстер "Нутритивна терапія новонароджених в екстремальних умовах", який буде організовано у рамках Щорічної конференції, присвяченої Міжнародному дню недоношених дітей. Час та дата проведення: 14 листопада (Вівторок), 18:00-19:00 (Київський час).

01 листопада
2023

Cемінар з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій медичного супроводу новонароджених у пологовому залі та ВІТН»

23-25 жовтня 2023 р. у місті Мукачево на базі Палацу культури та мистецтв  (вул. Августина Штефана, 19) пройшов триденний семінар з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій медичного супроводу новонароджених у пологовому залі та ВІТН» для лікарів  неонатологів та дитячих анестезіологів відділень інтенсивної терапії новонароджених та постінтенсивного догляду родопомічних закладів Закарпатської області, які використовують у своїй практиці введення сурфактанту та призначення парентерального харчування