Заходи та події

30
листопада
2019

Всеукраїнська науково-практична конференція «Реалії надання перинатальної допомоги в умовах реформування галузі охорони здоров`я України»

29-30 листопада 2019 року в Полтаві пройшла всеукраїнська науково-практична конференція «Реалії надання перинатальної допомоги в умовах реформування галузі охорони здоров`я України», присвячена Міжнародному дню передчасно народженої дитини «Полтавські перинатальні читання ім. Н. М. Максимовича-Амбодика».

09
листопада
2019

Семінар-тренінг у Китайській Народній Республіці

Співпраця Асоціації неонатологів України з Китайською Торговою Асоціацією продовжується. У рамках дружніх відносин і сумісної роботи з 10.10.2019 по 30.10.2019 відбувся семінар-тренінг по відновлювальній лікувальній та реабілітаційній фізичній культурі для дітей із груп ризику по перинатальній патології на етапі follow-up спостереження у Китайській Народній Республіці (м. Пекін).

Міжнародні заходи
08
листопада
2019

IV Міждисциплінарний науковий конгрес «Невідкладні стани та анестезіологічне забезпечення в акушерстві, гінекології та перинатології»

6-8 листопада 2019 року у м. Києві відбувся IV Міждисциплінарний науковий конгрес з міжнародною участю «Невідкладні стани та анестезіологічне забезпечення в акушерстві, гінекології та перинатології». Під час роботи конгресу вітчизняні фахівці мали можливість обмінятися досвідом із провідними спеціалістами із США, Ізраїлю, Польщі, Бельгії, Великої Британії, Франції, Литви та Росії.

01
листопада
2019

Онлайн-конференція «Актуальні питання неонатології»

ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України» та Асоціація неонатологів України провели 1 листопада 2019 року в м. Києві на базі ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України» онлайн-конференцію «Актуальні питання неонатології».