Освітні заходи

16
листопада
2021

Вебінар "Парентеральне харчування в неонатології"

Вебінар "Парентеральне харчування в неонатології. Досягнення оптимального росту і розвитку дитини. Теоретичні і практичні аспекти",  присвячений Міжнародному дню недоношених дітей,  відбудеться 16.11.2021 р. о 18.00

11
листопада
2021

Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Урок 5.

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Маємо честь поінформувати Вас, що вже доступні матеріали УРОКА 5. Катетер-асоційовані інфекції кровоплину (КАІК) І СЕПСИС: ЧИ Є СЕНС РИЗИКУВАТИ?

25
жовтня
2021

Національна школа з нутритивної підтримки та метаболізму - урок 4

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Маємо честь поінформувати Вас, що вже доступні матеріали УРОКА 4. ЛІПІДИ: ПОТРІБНІ ЧИ НІ? І ЯКІ?

11
жовтня
2021

Національна школа з нутритивної підтримки та метаболізму - урок 3

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму. Маємо честь поінформувати Вас, що вже доступні матеріали УРОКА 3. БІЛОК, ЖИРИ ТА ЕНЕРГІЯ РАЗОМ ЧИ ОКРЕМО?

02
жовтня
2021

Семінар–тренінг з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених».

23-24 вересня 2021 р. у місті Одеса в конференц-залі готелю «Одеса» (Гагарінське Плато, 5) пройшов національний дводенний семінар–тренінг з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених» для лікарів неонатологів, дитячих анестезіологів відділень інтенсивної терапії новонароджених та постінтенсивного догляду родопомічних закладів  Житомирської, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей України.

02
жовтня
2021

Національна школа з нутритивної підтримки та метаболізму - урок 2

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму (урок 2). 

15
вересня
2021

Національна школа з нутритивної підтримки та метаболізму - урок 1

Пропонуємо Вам прийняти участь у спільному освітньому проекті Асоціації неонатологів України та компанії Бакстер nLUNA-2021 – Національної Школи з нутритивної підтримки та метаболізму.

15
вересня
2021

Національна фахова школа з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених»

В рамках Національного дводенного семінару-тренінгу з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених» 23-24 вересня 2021р. в онлайн режимі пройде Національна фахова школа з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених» для лікарів неонатологів, дитячих анестезіологів відділень інтенсивної терапії новонароджених та постінтенсивного догляду родопомічних закладів України. 

06
вересня
2021

Онлайн-курс «Катамнестичне спостереження за новонародженими та немовлятами»

Онлайн-курс познайомить з європейськими інноваціями катамнестичного спостереження немовлят віком до трьох років після виписки зі стаціонару.  

19
серпня
2021

Міжнародна онлайн-конференція «Парентеральне харчування у новонароджених: сучасний погляд на проблему»

3 червня 2021 компанія Бакстер спільно з Асоціацією неонатологів України провела першу міжнародну онлайн-конференцію «Парентеральне харчування у новонароджених: сучасний погляд на проблему» для фахівців охорони здоров'я країн СНД.

07
липня
2021

Онлайн-курс «Європейський досвід реабілітації новонароджених та малих дітей»

Онлайн-курс навчить інноваціям надання реабілітаційної допомоги дітям до трьох років. 

30
червня
2021

Семінари-тренінги «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених» у Львові

22-25 червня 2021 року во Львові пройшли національні дводенні семінари-тренінги з міжнародною участю (в режимі online та offline) «Практичне впровадження сучасних рекомендацій з парентерального харчування новонароджених» для лікарів неонатологів, дитячих анестезіологів відділень інтенсивної терапії новонароджених та постінтенсивного догляду родопомічних закладів Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської, Чернівецької, Рівненської, Закарпатської областей.

28
травня
2021

Міжнародна онлайн-конференція «Парентеральне харчування у новонароджених: сучасний погляд на проблему»

3 червня 2021 року пройде міжнародна онлайн-конференція «Парентеральне харчування у новонароджених: сучасний погляд на проблему».

27
квітня
2021

Введення препарату Нумета G13E

Вийшла 5 серія майстер-класу «Нумета G13E. Стандартизоване харчування» під назвою «Введення препарату Нумета G13E»

19
квітня
2021

Активація препарату Нумета G13E

Вийшла 4 з 5 серій майстер-класу «Нумета G13E. Стандартизоване харчування» під назвою «Активація препарату Нумета G13E»

12
квітня
2021

Визначення дози препарату Нумета G13E

Вийшла 3 з 5 серій майстер-класу «Нумета G13E. Стандартизоване харчування» під назвою «Визначення дози препарату  Нумета G13E».

05
квітня
2021

Основні особливості препарату Нумета G13E

Вийшла 2 з 5 серій майстер-класу «Нумета G13E. Стандартизоване харчування» під назвою «Основні особливості препарату Нумета G13E».

27
березня
2021

Еволюція підходів до проведення парентерального харчування у неонатологічній практиці

Вийшла 1 з 5 серій майстер-класу «Нумета G13E. Стандартизоване харчування» під назвою «Еволюція підходів до проведення парентерального харчування у неонатологічній практиці». Майстер-клас підготовлений спільно Асоціацією неонатологів України та компанією Baxter.