Вітання з днем неонатолога

05 квітня 2020

Шановні колеги!

Від усього серця вітаю вас з нашим професійним святом - днем неонатолога. Бажаю вам сил, натхнення, успіхів та вдачі. Вашими руками будується майбутнє нашої країни, невід'ємна та найголовніша її складова - нові люди.

Ми там, де все бере свій початок, де народжуються мрії та сподівання кожного. Допомогати їм - велике та відповідальне діло. Пишайтеся, бо ви цього варті!

Президент Асоціації, Тетяна Знаменська


Інші новини

22 серпня
2023

Доповідь президента Асоціації неонатологів України, член-кор. НАМН України, професора Т. Знаменської "Діяльність Асоціації неонатологів України за перше півріччя 2023 року"

Шановні колеги! До Вашої уваги доповідь президента Асоціації неонатологів України, член-кор. НАМН України,  професора Т. Знаменської "Діяльність Асоціації неонатологів України за перше півріччя 2023 року"

17 листопада
2021

Всесвітній день передчасно народжених дітей 17 листопада.

Як відомо, всі новонароджені діти вразливі, та передчасно народжені – особливо, а проблема передчасних пологів залишається однією з болючих у сучасному суспільстві.  «День білих пелюсток» – називають його у всьому світі, підкреслюючи особливу тендітність та незахищеність дітей, які народилися раніше терміну.

15 червня
2018

Вітання з днем медичного працівника

Дорогі колеги, вітаємо вас зі святом!